Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dieter & Kitty S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat optimalizare oxigen statii epurare Emviro Protect
2767986 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este construit pentru optimalizarea oxigenului la statiile de epurare care folosesc namol activ in procesul de purificare.

Purificarea apei nu se pote realiza fara prezenta oxigenului care ajuta in procesul de nitrificare. Acest oxigen trece prin membrane de cauciuc aflate in apa. In apa uzata sunt mai multe substante ex.: grasimi etc care infunda membranele.

Din cauza acestor infundari scade potentialul si este nevoie de o presiune de aer mai mare rezulta consum energetic mai ridicat.

Aparatul Emviro Protect Formic se leagă la sistemul de aeratie care introduce acid formic concentrat sub forma vaporizata la membranele infundate. Acidul desface de pe peretele membranelor depunerile calcice, grasimi etc., fara a fi afectate membranele.

Prin urmare energia electrica folosita la compresoarele de aerare scade brusc la cel normal. Aparatul este facut din otel care suporta acizi, este uşor de manevrat fiind dotat cu roti.

Din experienta se stie ca statiile care lucrează cu 500m3/d dupa o tratare cu acest sistem reduc procentuajul necesar de aerare a lor, la trei compresoare fata de patru care trebuia folosit inainte intrun interval de 21h.

Asta inseamnă ca in timp de 3-4luni se amortizeaza pretul unui astfel de aparat. Pe langă asta viata membranelor se poate prelungi aproximativ cu 3 ani.
Din Gura in Gura